KOSTNADSEFFEKTIV SKÄRNING AV ÄVEN MINDRE SERIER.

Gasskärning används för att skära grovplåt kostnadseffektivt. Vi har idag fjorton moderna gasskärmaskiner, med upp till 24 brännare och 12 * 6 meter skärbord. Vi kan skära plåt med en tjocklek upp till 400 mm.

Vår egenutvecklade och speciella gasskärningsmetod gör att vi även kan skära mindre serier på ett kostnadseffektivt sätt.  Metoden ger både väldigt korta ställ- och tömningstider samt ultimata förutsättningar för ett högt plåtutnyttjande.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt, ämnen, rostfritt och aluminium. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och genom att vi är oberoende så kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

EFTERBEHANDLING, PACKNING & LOGISTIK

För er som är i behov av efterbehandling av era skurna detaljer så erbjuder vi trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning och fogberedning.

Genom att vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna kan dessa levereras direkt in i er verksamhet. I många fall levererar vi färdiga och kompletta materialsatser till vår kunder med både skurna plåtdetaljer samt kapade eller figurskurna rör/ämnen. 

Dessutom kan vi tillhandahålla ytterligare bearbetning så exempelvis bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling med hjälp av våra partners.