EFFEKTIV PLÅTHANTERING MED LÅG BEMANNING

Laserskärning används för kostnadseffektiv skärning av plåtdetaljer med mycket snäva toleranskrav. Vi har moderna laserskärmaskiner som kan skära en plåttjocklek på upp till 25 mm svart plåt och vi har laserskärbord på upp till 4000 * 2000 mm. Vi har även en mycket effektiv produktionscell för laserskärning med en Bystronic 6.0 kW och en Bystronic 4.4 kW sammanlänkade med ett plåthanteringssystem. Produktionscellen möjliggör en effektiv plåthantering med låg bemanning.

Vi har ett produktionslager där vi lagerhåller det mesta, allt från: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt , ämnen, rostfritt och aluminium. Vi har ett samarbete med de ledande ståltillverkarna i värden och eftersom som att vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

EFTERBEHANDLING, PACKNING & LOGISTIK

För er som är i behov av efterbehandling av era skurna detaljer så erbjuder vi trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning och fogberedning.

Genom att vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna kan dessa levereras direkt in i er verksamhet. I många fall levererar vi färdiga och kompletta materialsatser till vår kunder med både skurna plåtdetaljer samt kapade eller figurskurna rör/ämnen. 

Dessutom kan vi tillhandahålla ytterligare bearbetning så exempelvis bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling med hjälp av våra partners.